Жарайды
Менеджер
Муниципалдық мемлекеттік мекеме
«Л.Н.Толстой атындағы №4 мектеп-гимназия»
Степногорск қаласы
Степногорск қаласының білім бөлімі
Ақмола облысы»
________________Е. Макарова
«____» ақпан 2025 ж
АКТ
Тежегіштерді тексеру комиссиясы
«Л.Н.Толстой атындағы №4 мектеп-гимназиясы» КММ мектеп асханасы
Степногорск қаласы, Степногорск қаласының білім бөлімі
Ақмола облысының білім басқармасы»
Комиссия құрамына: Е.Макарова (комиссия төрайымы), Е.Нестерова (әлеуметтік педагог), Т.Орынбекова (қамқоршылық кеңесінің төрайымы), А.Ермошкина (тәрбие ісі жөніндегі бас оқытушы), Н.Шалтаев, В.Сорометко (бағушылар кеңесінің өкілдері) кірді.
Мектеп асханасына келесі мәселелер бойынша тексеру жүргізілді:
1. Бекітілген мәзір бойынша диетаны сақтау_______________
2. Дайын өнімнің сапасы ________________________________________________
3. Азық-түлік блогының санитарлық жағдайы_______________________________________________________________
4. Өнімді және дайын өнімді жеткізу кестесін, оларды сақтау мерзімдерін және пайдалануды сақтау__________________________________________________________________
5. Студенттерді қабылдауды ұйымдастыру______________________________________
6. Асхана кестесін сақтау ______________________________________________________
7. Өнімдерді сақтау шарттары мен мерзімдерін сақтау
8. Ас үй қосалқы бөлмелерінің жай-күйі_________________________________
9. Жуғыш заттардың болуы, қолданылуы, сақтау шарттары____________________
10. Асхана қызметкерлерінің киімдері мен жеке заттарын сақтау
11. Асхана қызметкерлерінің сыртқы түрі________________________________________________
12. Осы сериядағы өнімнің сапасын растайтын кәсіпорын құжаттары, жүкқұжаттары, сәйкестік сертификаттары, гигиеналық сертификаттар ____________________________________________________________
13. Алынған өнімді өткізу шарттары
14. Алынған өнімнің сапасы стандарттарға сәйкес келеді.
15. Мәзірдің болуы (иә, жоқ)________________________________________________________________
16. Журналдардың болуы:
- тежегіш өткізгіш ________________________________________________________________
- денсаулық журналы________________________________________________________________
- жалпы тазалау кестесі________________________________________________
- тоңазытқыштағы температуралық жағдайлар
- тағамның технологиялық картасы_________________________________________________
- өнім сертификаттарының болуы
- тыйым салынған заттар мен өнімдердің тізімі
- өнімді өткізу күндері журналы
17. Өнімдерді сақтау шарттары:
- тоңазытқыш________________________________________________________________
- қойма бөлмесі ________________________________________________________________
- асүй ______________________________________________________________________
18. Ас құралдарын пайдалану
19. Мәзірдің сәйкестігі – күнделікті, перспективалық мәзір____________________________
20. Сәйкес келмеу себебі__________________________________________________________________
21. Өнімді дайындаудың органолептикалық және көрнекі көрсеткіштері (стандарттарға немесе талаптарға сәйкес келеді)______________________
Ескертулер және
Ұсыныстар
Комиссия мүшелері
Жетекшісі Е. Макарова
Әлеуметтік педагог Е.Нестерова
Тәрбие жұмысының меңгерушісі А.Ермошкина
ПС төрайымы Т.Орынбекова
PS өкілі